Pilates- ja hyvinvointistudio Hetki

TARJOAMME:

Matto- ja laitepilatesta
Ryhmä- ja yksilöohjausta
Duo- ja tilaustunteja
Myös etätunteja

Elämää hetkessä – pilatesta Espoon Leppävaarassa

Pilatesstudio Hetken modernia pilatesta edustavilla pilatestunneilla jokainen voi kokea onnistumisia. Pilatesharjoittelu yksilö- tai ryhmätunnilla oivalluttaa sinua käyttämään kehoasi tarkoituksenmukaisesti ja sen hyvinvointia kunnioittaen. Hengityksen rytmittämä keskittynyt harjoittelu on samalla hyvää tietoisen läsnäolon harjoittelua. Tunnin jälkeen keho ja mieli kiittävät.

Pilatesstudio Hetken kaikki pilatesohjaajat ovat liikunta- tai terveydenhuoltoalan ammattilaisia, joilla on lisäksi pilatesohjaajakoulutus. Pilatesryhmämme toteutuvat pienryhminä, jotta ohjaaja pystyy varmistamaan harjoittelun toteutumisen oikein, antamaan manuaalista ohjausta ja tarjoamaan tarvittaessa yksilöllisiä vaihtoehtoja. Käytössämme on monipuolinen pienvälineistö ja laadukkaat AlignPilates-laitteet.

Olet tervetullut sellaisena kuin olet!

Videon on tuottanut Suomen Pilates Yhdistys ry edistääkseen tietoisuutta pilateksesta ja laajan koulutuksen saaneista pilatesohjaajista. www.suomenpilatesyhdistys.fi

Lisäsimme tuntivalikoimaamme yhden mattopilatestunnin! Aiemmin Mervi ohjasi torstai-iltaisin yhdistelmätunnin ”alkeet ja perustaso”, joka nyt jaetaan kahdeksi tunniksi. Alkaen 28.9. torstai-illassa toteutetaan klo 18:15 pilates perustason tunti ja klo 19:30 pilates alkeet -tunti. Kati sijaistaa Merviä syyskuun viimeisen viikon tunneilla. Tervetuloa mukaan!

#pilates #mattopilates #kehollejamielelle #pilateshetki #pilateshetkiitselle
...

Terveisiä Leppävaaran Raittikarnevaaleilta! Juha esittelee lapapunnerrusta combo chair -pilateslaitteella. Ensin pieni lapojen liike, joka kasvaa suuremmaksi rintarangan kierron tullessa mukaan.

#pilateshetki #alignpilates #combochair #combochairpilates #laitepilates #lapapunnerrus
...

Olemme saaneet pilatesstudiollemme asiakasautopaikan. Se on yrityksemme virallisella nimellä Fyteko Oy. Toki edelleen myös muut parkkipaikan vieraspaikat ovat asiakkaidemme käytössä. Älä siis epäröi jättää autoasi Fytekon paikalle, jos se on vapaana!

#pilatesstudio #pilateshetki
...

Asiakkaamme Johannan @johanna_kara harjoittelu reformer-pilateslaitteella on upeaa katsottavaa. Johanna on uimari, ja hän ui ensi viikolla avovedessä 30 km hyvän asian puolesta. Voit tutustua Johannan haasteeseen ja seurata sitä hänen Facebook-sivuillaan https://www.facebook.com/johanna.kara.7 olevien linkkien kautta.

Tsemppiä Johanna!

#reformer #reformerpilates #laitepilates #pilates #pilateshetki #oheisharjoittelu #uinti #avovesiuinti #uintihaaste #hyvänasianpuolesta
...

Toivottavasti kesäsi on ollut sopivan leppoisa!

Syyskautemme alkaa ensi viikolla ja jatkuu 21.12. asti. Tunnit toteutuvat seuraavasti:

MAANANTAI
💚 klo 16:45–17:45 Pilates alkeet (Kati)
💚 klo 18:00–19:00 Pilates perustaso (Kati)
💚 klo 19:15–20:15 Pilates keskitaso (Kati)

TIISTAI
💚 klo 8:00–8:45 Etäpilates perustaso (Kati)
· Voit osallistua tälle tunnille edulliseen kahdeksan kerran pakettihintaan 15.8.–10.10.2023.

KESKIVIIKKO
💚 klo 17:45–18:45 Laitepilates (Kati)
💚 klo 19:00–20:00 Miesten pilates (Juha)

TORSTAI
💚 klo 17:00–18:00 Laitepilates (Mervi)
💚 klo 18:15–19:15 Pilates alkeet ja perustaso (Mervi)

Kaikki varauskalenterissa esillä olevat tunnit toteutuvat osallistujamäärästä riippumatta, jos olet voinut ilmoittautua tunnille. Poikkeuksena on maanantain keskitason tunti, joka toteutuu, jos maanantaina klo 12 mennessä illan tunnille on enemmän kuin yksi ilmoittautunut. Jos tunti ei ole kalenterissa, se on peruttu ko. illan osalta.

Torstai-illan alkeet ja perustason mattotunnin olemme valmiudessa eriyttämään omiksi tunneikseen, jos kysyntää riittää.

Ilmoittaudu tunneille: www.pilateshetki.fi/kalenteri

Kaikki pilatesohjaajamme tarjoavat myös yksilö- ja duopilatesta. Lisäksi Katilta voi varata ajan myös hyvinvointivalmennukseen.

Tervetuloa tunneillemme!

#pilates #mattopilates #laitepilates #alignpilates #pilateshetki #kehollejamielelle #hyvinvointivalmennus #voihyvin
...

Tällä viikolla kesäpilatestuntimme järjestetään tiistain sijaan poikkeuksellisesti torstaina eli to 27.7. tarjolla seuraavat tunnit Mervin ohjaamana:

💚 klo 17 Kesäpilates – mattopilates, joka sopii kaikille!
💚 klo 18:15 Laitepilates

Mukaan mahtuu vielä!

Ilmoittaudu tunnille: www.pilateshetki.fi/kalenteri

Lämpimästi tervetuloa pilatestunneillemme!

#pilateshetki #kehollejamielelle #mattopilates #laitepilates #alignpilates #kesäpilates #openlegrocker #keinuavoiminlonkin #lakeview #järvimaisema #finnishlake
...

Hyvinvointivalmennusta myös kesällä!

Kaipaatko tukea ja apua oman tilanteesi pohtimiseen, liikkumisen aloittamiseen, vireystilan säätelyyn, keskushermoston rauhoittamiseen, levon ja kuormituksen rytmittämiseen, elintapojen muuttamiseen, elämänhallintaan tai muutoin hyvinvoinnin lisäämiseen?

Lämpimästi tervetuloa Pilates- ja hyvinvointistudio Hetken hyvinvointivalmennukseen!

Pilates- ja hyvinvointistudio Hetken toinen omistaja Kati Kauravaara on koulutukseltaan myös liikuntatieteen tohtori ja sosiaalityöntekijä. Hän on perehtynyt erityisesti elintapojen muuttamiseen, liikkumisen aloittamiseen ja hyvinvoinnin tukemiseen. Kati käyttää hyvinvointivalmennuksessaan myötätuntokeskeisen terapian työkaluja sekä hyväksymis- ja omistautumisterapian työkaluja, joiden käyttöön hän myös kouluttaa sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. Työssään HUSin nettiterapeuttina ja HUSin Toiminnallisten häiriöiden poliklinikalla Kati kuntouttaa toiminnallisista häiriöistä kärsiviä henkilöitä, mutta hänen yksityisesti tarjoama hyvinvointivalmennus Pilates- ja hyvinvointistudio Hetkessä ei ole terveydenhuollon toimintaa.

Kesäetuna saat etänä toteutettavista hyvinvointivalmennuksen ensi- ja kertakäyntihinnoista 20 %:n alennuksen heinä- ja elokuussa.

Lue lisää: https://urheilufysio.fi/pilateshetki/hyvinvointivalmennus/

Voit varata aikasi laittamalla sähköpostia Katille: kati.kauravaara@pilateshetki.fi tai soittamalla hänelle numeroon 050 5836802. Voit laittaa em. numeroon myös tekstiviestin tai WhatsApp-viestin.

Voi hyvin tänäänkin!

#voihyvin #elämäähetkessä #kehollejamielelle #liikkumisenaloittaminen #kohtimuutosta #muutostailmassa #hyvinvointi
...

Syyskauden ryhmätunnit on julkaistu ja nyt varattavissa!
Maanantai

💚 klo 16:45–17:45 Pilates alkeet (Kati)
💚 klo 18:00–19:00 Pilates perustaso (Kati)
💚 klo 19:15–20:15 Pilates keskitaso (Kati)

Tiistai

💚 klo 8:00–8:45 Etäpilates (Kati)
Voit osallistua tälle tunnille edulliseen kahdeksan kerran pakettihintaan 15.8.–10.10.2023.

Keskiviikko

💚 klo 17:45–18:45 Laitepilates (Kati)
💚 klo 19:00–20:00 Miesten pilates (Juha)

Torstai

💚 klo 17:00–18:00 Laitepilates (Mervi)
💚 klo 18:15–19:15 Pilates alkeet ja perustaso (Mervi)

Tuntiaikataulu on voimassa 14.8.–21.12.2023. Varaa paikkasi tunnilta: www.pilateshetki.fi/kalenteri

Lämpimästi tervetuloa tunneillemme syksyllä, ja sitä ennen myös kesällä!

#pilateshetki #laitepilates #alignpilates #mattopilates #kehollejamielelle
...

Suosittelemme lämpimästi pilatesharjoittelua myös kesällä: terassilla, laiturin nokassa, nurmikolla, rannalla. Jos haluat ohjattua harjoittelua, meillä on kesällä kerran viikossa tarjolla laitepilatestunti sekä kesäpilatestunti, joka on mattotunti ja sopii kaikille ohjaajien antamien variaatioiden kanssa. Lämpimästi tervetuloa 💚

#pilateshetki #kesäpilates #joutsenensukellus #swandive #swandivepilates #kesätreeniä
...

Astu pilates- ja hyvinvointistudiomme ovesta myös kesällä!

KESÄN 2023 RYHMÄTUNNIT

Tuntiaikataulu on voimassa 26.6.–13.8.2023. Löydät toteutettavat tunnit aina myös verkkoajanvarauskalenteristamme.

Tiistai (viikot 26, 27, 28, 29, 31 ja 32 eli 27.6.; 4.7.; 11.7.; 18.7.; 1.8. ja 8.8)

💚 klo 17:00–18:00 Kesäpilates (mattotunti) (Kati/Mervi) livetunti pilatesstudiolla
💚 klo 18:15–19:15 Laitepilates (Kati/Mervi) livetunti pilatesstudiolla

Torstai (viikko 30 eli tunti tällä viikolla to 27.7.)

💚 klo 17:00–18:00 Kesäpilates (mattotunti) (Mervi) livetunti pilatesstudiolla
💚 klo 18:15–19:15 Laitepilates (Mervi) livetunti pilatesstudiolla

Tervetuloa!

Ensi viikolla vielä normaali viikkolukujärjestys, ja juhannusviikollakin tunnit ovat vielä kevätkaudelta tutusti maanantaina ja keskiviikkona.

#pilatestakesällä #pilates #laitepilates #alignpilates #pilateshetki
...

Tänään nämä naiset tekivät upeaa työtä reformerilla ja cadillacilla (kuvassa), mutta myös spine correctorilla, combo chairilla ja ladder barrelilla.

Laitepilatestunnille kannattaa ilmoittautua jonoon, mikäli tunti on täynnä. Paikkoja kuitenkin vapautuu ja saatat päästä mukaan, vaikka ensin näyttääkin täydeltä. Tänäänkin tunti oli ensin täynnä, mutta lopulta mukaan ehti vain kolme harjoittelijaa (maksimäärä laitetunnilla on viisi).

Meillä on kaksi laitepilatesryhmää viikossa:

💚 ke klo 17:45 (Kati)
💚 to klo 16:30 (Mervi)

Pilateksella saat kehoon hallintaa, voimaa ja liikkuvuutta - ja myös paljon iloa elämään! Keho ja mieli kiittävät treenin jälkeen 💚

#tulekokeilemaan #pilates #laitepilates #alignpilates #reformerpilates #cadillacpilates #pilateshetki #pilatesstudiohetki #leppävaara
...

Maanantaina aloitimme ryhmätunnit Pilatesstudio Hetken uusissa tiloissa. Tuli testattua, että matto- ja laitetunnit toimivat tilassa mainiosti. Pukuhuoneen osalta vielä kysytään kärsivällisyyttä, mutta hiljalleen sekin puoli saadaan kuntoon.

Eilen myös yksilöpilatesasiakkaat pääsivät testaamaan tilojen toimivuutta. Kuvassa treenaamme Terhin kanssa reformerilla. Terhi kokeili ensimmäisen kerran laitepilatesta ja piti siitä. Hänen kokemuksensa mukaan joitakin liikkeitä oli helpompi tehdä reformerilla kuin matolla.

Mukavaa pääsiäisen aikaa Pilatesstudio Hetken ystävät 🐣

#pilatesstudio #pilatesstudiohetki #pilateshetki #reformerworkout #alignpilates #alignpilatesreformer #laitepilates #pilates #pilatestreeni #yksilöpilates #pilatesworkout
...

Pilatesstudio Hetki muuttaa ja aloittaa uusissa tiloissa maanantaina osoitteessa Leipurinkuja 2, 02650 Espoo.

Studiomme sijaitsee Pohjois-Leppävaarassa noin 500 m Leppävaaran juna-asemalta Lintuvaaran suuntaan Leppävaaranraitin ja Lintuvaarantien poikkikadulla.

➡️Sisäänkäynti - Sisäänkäynti odotus- ja pukutiloihin tapahtuu sisäpihan puolelta.

🅿️Pysäköinti - Leipurinkuja 2:n päädystä löytyy rajoitetusti P-paikkoja autolle. Klo 18 jälkeen auton voi pysäköidä myös kadun varteen. Auton voi jättää myös kauppakeskus Gallerian ympäristöön.

Julkinen liikenne - Sijaintimme erinomaisten julkisten kulkuyhteyksien (länsiradan, Kehä I:n ja Vanhan Turuntien) varrella mahdollistaa hyvin saapumisen pilatesstudiolllemme julkisilla liikennevälineillä. Leppävaaran bussiterminaalilta ja juna-asemalta on noin 500-600 metrin kävelymatka studiolle.

🚆Länsirataa pitkin kulkevat paikallisjunat Y, L, E, X, A, U. Paikallisjuna Helsingin päärautatieasemalta Leppävaaraan tulee 15-20 minuutissa.

🚉Vanhan Turuntien pysäkillä Leppävaarassa pysähtyy useita Espoon busseja sekä runkolinjat 200 ja 550.
Lähin bussipysäkki on Veräjäpellon pysäkki E1014 Lintuvaarantien varrella (bussit 201, 202, 203, 522, 555).

Tervetuloa tutut ja uudet asiakkaat haastamaan kehoa ammattitaitoisessa ohjauksessa ja nauttimaan tunnin jälkeisestä hyvästä olosta!
...

Ajankohtaiset uutiset