Pilatesstudio Hetki

TARJOAMME:

Matto- ja laitepilatesta
Ryhmä- ja yksilöohjausta
Duo- ja tilaustunteja
Myös etätunteja

Elämää hetkessä – pilatesta Espoon Leppävaarassa

Pilatesstudio Hetken modernia pilatesta edustavilla pilatestunneilla jokainen voi kokea onnistumisia. Pilatesharjoittelu yksilö- tai ryhmätunnilla oivalluttaa sinua käyttämään kehoasi tarkoituksenmukaisesti ja sen hyvinvointia kunnioittaen. Hengityksen rytmittämä keskittynyt harjoittelu on samalla hyvää tietoisen läsnäolon harjoittelua. Tunnin jälkeen keho ja mieli kiittävät.

Pilatesstudio Hetken kaikki pilatesohjaajat ovat liikunta- tai terveydenhuoltoalan ammattilaisia, joilla on lisäksi pilatesohjaajakoulutus. Pilatesryhmämme toteutuvat pienryhminä, jotta ohjaaja pystyy varmistamaan harjoittelun toteutumisen oikein, antamaan manuaalista ohjausta ja tarjoamaan tarvittaessa yksilöllisiä vaihtoehtoja. Käytössämme on monipuolinen pienvälineistö ja laadukkaat AlignPilates-laitteet.

Olet tervetullut sellaisena kuin olet!

Videon on tuottanut Suomen Pilates Yhdistys ry edistääkseen tietoisuutta pilateksesta ja laajan koulutuksen saaneista pilatesohjaajista. www.suomenpilatesyhdistys.fi

Paljon onnea Mervi ja Juha sekä muut PhysioPilates 2&3-ohjaajakoulutuksesta valmistuneet!

Pilatesstudio Hetken kaksi pilatesohjaajaa Mervi van Veldhoven ja Juha Koistinen saivat valmiiksi ns. pitkän pilatesohjaajakoulutuksen, kun he suorittivat PhysioPilates tasojen 2&3 viimeisen osion.

Koko PhysioPilates-ohjaajakoulutuksen työmäärä on noin 300 tuntia, johon sisältyy 19 lähiopetuspäivää sekä itsenäistä opiskelua, tentit ja näytetunnit.
...

Pilatesstudio Hetki sai viikonloppuna toimia estradina Suomen pilatesyhdistyksen livestriimatulle hengitys-teemaiselle koulutukselle. Kuvassa Malla Rautaparta johdatteli ns. pitkän pilatesohjaajakoulutuksen käyneitä yhdistyksen jäseniä hengityksen anatomiaan. Usko tai älä, lantionpohjan lihaksilla on tekemistä hengityksen kanssa! Kyllä ihmiskeho on kiehtova järjestelmä ja loputon ihmetyksen aihe.

#hengitys #pilates #koulutustaohjaajille #suomenpilatesyhdistys #täydennyskoulutus #hetkiäpilateksenparissa
...

Tarjoamme miellyttäviä pilateshetkiä loppuviikkoon! Kati sijaistaa Merviä huomenna perjantaina (5.11.). Tarjolla:

💚 klo 17 etäpilates perustaso
💚 klo 18:15 pilates alkeet (livetunti)

Kati ohjaa livetunteja myös tulevana lauantaina (6.11.):

💚 klo 10 pilates perustaso
💚 klo 11 pilates venyttely
💚 klo 12:15 laitepilates

Kaikilla tunneilla on vielä hyvin tilaa. Ilmoittaudu mukaan: www.pilateshetki.fi/kalenteri

Olemme saaneet tällä viikolla täydennystä Toe sox -sukkavalikoimaamme, joten valitse omasi herkullisista väreistä ja kuoseista!

#pilates #pilateshetki #pilatesstudiohetki #kehollejamielelle #toesox #varvassukat
...

Tuoreessa Hiihto-lehdessä asiaa kaikille hiihdon ystäville!

”Alaselän saama hyvä tuki perustuu pitkälti vatsansisäisen paineen säätelyyn. Lantionpohjan lihakset ja pallealihas antavat vatsaontelolle ”lattian” ja ”laipion” vatsalihaskerrosten muodostaessa vatsaontelolle korsetinomaisesti ”seinät.

Mikäli vatsalihasten aktivaatio tiivistää seinämää kohti selkärankaa, selän riittävä etuosan tuki on mahdollista saavuttaa pienemmällä lihastyöllä kuin päinvastaisessa tapauksessa, jossa vatsalihasten työskennellessä vatsaontelon seinämä ponnahtaa selkärangasta poispäin.”

sert. urheilufysioterapeutti, OMT, pilatesohjaaja Juha Koistinen
Hiihto-lehden 4/2021 artikkelissa ”Keskivartalo vahvaksi ja tasatyöntö tehokkaaksi”, s. 32–37

#keskivartalovahvaksi #ydintuki #keskivartalokorsetti #hiihtäjällehyötyäpilateksesta #hiihto #hiihtolehti #tasatyöntö
...

Miesten pilatesryhmä keskiviikkoisin klo 19.00-20.00 Pilatesstudio Hetkellä, Leppävaarankatu 9 C kauppakeskus Sellon naapurirakennuksessa (sama sisäänkäynti Fysios Leppävaaran kanssa). Tunnin ohjaajana toimii urheilufysioterapeutti, OMT, pilatesohjaaja Juha Koistinen.

Tämä ryhmä sopii parhaiten miehille, joilla ei ole tällä hetkellä merkittäviä tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja parantamaan tukilihasten kuntoa, nivelten liikkuvuutta ja kehon hallintaa sekä ennaltaehkäisemään vaivojen syntyä. Vaivoissa kannattaa edetä yksilöfysioterapian kautta.

Ilmoittautuminen miesten pilatesryhmään tapahtuu Pilatesstudio Hetken ajanvarausjärjestelmän kautta verkko-osoitteessa pilateshetki.fi tai Juhan verkkosivujen kautta osoitteessa urheilufysio.fi

Ensi kertaa Pilatesstudio Hetken tunneille tuleville kokeilukerta maksaa 10 € ja kertahinta on 20€. Tarjolla on myös viiden ja kymmenen kerran sarjakortteja, joissa kertahinta on edullisempi.

Kaikki Pilatesstudio Hetken pilatesryhmät ovat pienryhmiä, jolloin ohjaaja pystyy havainnoimaan ja korjaamaan harjoittelua liikuntakeskusten isoja ryhmiä yksilöllisemmin.

Pilatesharjoittelun yksi tärkeistä kulmakivistä on hallinta eli harjoittelussa pyritään täsmällisiin ja hyvin hallittuihin liikkeisiin, joka ei poissulje ajoittain vaativallekin tasolle nousevaa harjoittelua.
...

Kati oli pitämässä Liikuntatieteiden päivillä esitystä Eriarvoisuudesta yhdenvertaisuuteen -teemaryhmässä ja toimi teemaryhmän puheenjohtajana. Voit käydä lukemassa Vilja Sipilän ja Salla Karjalaisen blogitekstistä kiteytyksen esityksestä täällä:

www.lts.fi > Tutustu blogiimme -> Blogiteksti 4.10.2021 Liikuntatieteen päivät 2021 – Kestävää liikunnan tulevaisuutta rakentamassa

Otsikon ”Sosiaalinen vastuu yhdenvertaisesta liikuntakulttuurista on yhteinen” alta löydät ajatuksia teemaan liittyen. Ja tokikin koko teksti on kiinnostava katsaus Liikuntatieteen päiviä läpileikkaavaan teemaan Vastuullinen tulevaisuus.

#sosiaalinenvastuu #yhdenvertaisuus #kohtiyhdenvertaisuutta #vastuullinentulevaisuus #liikunta-ala #liikuntakenttä #lts
...

Lauantaina pilatestunteja tarjolla!

Tervetuloa la 25.9. livetunneillemme Pilatesstudio Hetkeen:

💚 klo 10 pilates perustason tunti
💚 klo 11 pilates venyttely -tunti
💚 klo 12:15 laitepilates kiertoharjoittelu

Tunnit ohjaa pilatesohjaaja Mervi van Veldhoven.

Kaikilla tunneilla on vielä hyvin tilaa, joten ilmoittaudu mukaan:
www.pilateshetki.fi/kalenteri

#pilateshetki #menovinkki #pilatestunti #pilates
...

Pilatesstudio Hetki on mukana tänään ja huomenna virtuaalisilla Liikuntatieteen päivillä. Päivien teemana on vastuullinen tulevaisuus. Tutkijoiden ja asiantuntijoiden kanssa pohditaan liikunta-alan yhteiskuntavastuuta sekä sitä, miten yhteiskunnan muutokset vaikuttavat liikunta-alaan ja mitä liikunta-alalla on annettavaa muuttuvan maailman haasteisiin. Minulla on kunnia toimia Eriarvoisuudesta yhdenvertaisuuteen -teemasession alustajana ja puheenjohtajana.

Pilatesstudio Hetki tarjoaa seminaarin osallistujille taukoliikunnaksi mainiosti sopivan lyhyen pilateshetken sekä torstaipäivän aloitukseksi livestriimatun aamupilateksen.

Kuvassa kävelen tämänaamuisesta palaverista kotiin Keskuspuistossa samalla kuunnellen seminaarin ensimmäistä teemasessiota ”Liikunnan rahoitus”. Elän kuin opetan eli kannustan miettimään, mihin arjen hetkiin voisi ujuttaa fyysistä aktiivisuutta esimerkiksi askelten muodossa.

Hyvää päivää tänään!

Kati

#LTP21 #liikuntatiede #liikuntatieteellinenseura #pilateshetki #pilates #taukoliikunta #työmatkaliikunta #eläkuinopetat
...

Tuleva lauantai 11.9. onkin pilateksen osalta superpäivä Pilatesstudio Hetkessä!

Ohjelmassamme on

💚 klo 10 Pilates perustason tunti
💚 klo 11 Pilates venyttely -tunti
💚 klo 12:15 Laitepilates-tunti Cadillac päädyillä
💚 klo 14 Pilates alkeiskurssi
💚 klo 16:30 Laitepilates starttikurssi (täynnä)

Kaikki päivän tunnit ja kurssit toteutetaan livenä ja ne ohjaa Kati.

Ilmoittaudu mukaan: www.pilateshetki.fi/kalenteri

Tervetuloa!

#pilates #mattopilates #laitepilates #alignpilates #pilatestaaloittelijoille #pilatestakonkareille #pilateslauantai #pilatessaturday #pilateshetki #pilatesstudiohetki
...

Nyt olisi tarjolla kehon hallintaa, lihaskestävyyttä ja liikkuvuutta haastavaa treeniä miehille!

Aloitan miehille suunnitellut pilatestunnit keskiviikkoiltaisin klo 19-20 Pilatesstudio Hetkellä Espoon Leppävaarassa.

Ajanvaraus tapahtuu osoittesta https//pilateshetki.fi/kalenteri.

Tunnin Intensiteetti vaihtelee kevyehköstä eri ominaisuuksia tiukastikin haastavaan harjoitteluun ja pyrin löytämään pienryhmässä kullekin sopivat harjoitteiden tasot. Hyödynnämme tunneilla pienvälineistöä.

Suosituksenani kuitenkin on, että osallistujalla on pilateksen alkeet muistissa eikä hänellä ole merkittäviä tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja. Näin saamme aikaan tunnin, joka palvelee kehonhuollollisena harjoituksena eri ikäisiä liikunnan eri harrastajia ja urheilijoita, mutta myös hyvänä vastapainona istumatyölle.

Terveisin
Juha Koistinen
Sertifioitu urheilufysioterapeutti, OMT
Pilatesohjaaja (Physiopilates)

#pilates #pilateshetki #pilatesstudiohetki #physiopilates #leppävaara #espoo #kauppakeskussello
...

Huolehdimme pilatesstudiollamme turvallisuudesta monin keinoin:

💚 Meille kaikki ovat tervetulleita harjoittelemaan oireettomana.

💚 Mattotuntiemme maksimiosallistujamäärä on kahdeksan 12.9.2021 asti (norm. 10 hlöä). Etätunneilla paikan päälle mahtuu treenaamaan edelleenkin 2–3 henkilöä. Laitetuntien osallistujamäärät ovat 4 tai 6 riippuen tunnin sisällöstä.

💚Jokaiselle osallistujalle on pilatessalissamme varattu oma paikka joko pilatesmatolla tai -laitteella. Näin pystymme järjestämään kahden metrin turvavälit ja tarjoamaan mahdollisuuden lähikontaktien välttämiseen.

💚 Ohjaajamme käyttävät aina kasvomaskia ohjatessaan lukuunottamatta etätunteja.

💚 Pyydämme asiakkaitamme huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta joko käsiä pesemällä tai desinfioimalla.

💚 Pyydämme asiakkaitamme puhdistamaan oman mattonsa sekä käyttämänsä laitteet ja välineet desinfiointiaineella tunnin päätteeksi.

💚 Puhdistamme tehostetusti pilatessalia ja sen välineistöä.

💚 Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia ja suosituksia ja tarvittaessa muutamme käytäntöjämme.

Vietä hyvä Pilateshetki kanssamme!

#koronaturvallisesti #pilates #pilatesstudio
...

Nämä pilatespallot odottavat juuri sinua!

Syyskauden tuntimme käynnistyvät ma 23.8. Uutta on muun muassa:

💚 miesten oma pilatestunti keskiviikkoiltaisin Juhan ohjaamana.

💚 perjantain etäpilatestunti ja alkeistunti Mervin ohjaamana.

💚 lauantain säännölliset tunnit pilates perustaso, pilates venyttely ja laitetunti kaksi kertaa kuukaudessa.

Katso koko viikko-ohjelma www.pilateshetki.fi > pilatesryhmät > viikko-ohjelma.

Seuraava Pilates alkeiskurssi la 11.9. klo 14-16 ja Laitepilates starttikurssi la 11.9. klo 16:30-17:30.

Ilmoittaudu mukaan: www.pilateshetki.fi/kalenteri. Voit ilmoittautua myös yksittäisille tunneille.

Anna itsellesi pilateshetki!

#pilates #laitepilates #alignpilates #mattopilates #pienryhmäpilates #yksilöpilates #duopilates #syyskausialkaa
...

Duopilates on mainio tapa treenata yhdessä ystävän, puolison tai vaikkapa työkaverin kanssa. Kuvassa äiti ja tytär yhteisessä mattopilatestreenissään. Kuvan liike vahvistaa alaselkää tukevia syviä lihaksia eli korsettia rakentavia lihaksia ja kehittää alaselän keskiasennon hallintaa.

Duopilates on teille räätälöityä turvallista ja hauskaa matto- ja/tai laiteharjoittelua toiveittenne ja tarpeittenne mukaan.

Varaa aika duopilatekseen osoitteesta www.pilateshetki.fi/kalenteri tai laita minulle viestiä: kati.kauravaara@pilateshetki.fi.

Tule kokeilemaan!

Kati

#pilates #duopilates #mattopilates #laitepilates #alignpilates #yhteinentreeni #yhdessä #pilateshetki #pilatesstudiohetki
...

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.
Ajankohtaiset uutisetValikko