Pilates- ja hyvinvointistudio Hetki

TARJOAMME:

Matto- ja laitepilatesta
Ryhmä- ja yksilöohjausta
Duo- ja tilaustunteja
Myös etätunteja

Elämää hetkessä – pilatesta Espoon Leppävaarassa

Pilatesstudio Hetken modernia pilatesta edustavilla pilatestunneilla jokainen voi kokea onnistumisia. Pilatesharjoittelu yksilö- tai ryhmätunnilla oivalluttaa sinua käyttämään kehoasi tarkoituksenmukaisesti ja sen hyvinvointia kunnioittaen. Hengityksen rytmittämä keskittynyt harjoittelu on samalla hyvää tietoisen läsnäolon harjoittelua. Tunnin jälkeen keho ja mieli kiittävät.

Pilatesstudio Hetken kaikki pilatesohjaajat ovat liikunta- tai terveydenhuoltoalan ammattilaisia, joilla on lisäksi pilatesohjaajakoulutus. Pilatesryhmämme toteutuvat pienryhminä, jotta ohjaaja pystyy varmistamaan harjoittelun toteutumisen oikein, antamaan manuaalista ohjausta ja tarjoamaan tarvittaessa yksilöllisiä vaihtoehtoja. Käytössämme on monipuolinen pienvälineistö ja laadukkaat AlignPilates-laitteet.

Olet tervetullut sellaisena kuin olet!

Videon on tuottanut Suomen Pilates Yhdistys ry edistääkseen tietoisuutta pilateksesta ja laajan koulutuksen saaneista pilatesohjaajista. www.suomenpilatesyhdistys.fi

Suomen pilatesyhdistys ry on pitkän pilatesohjaajakoulutuksen käyneiden ohjaajien valtakunnallinen yhdistys. Yhdistys täyttää kuluvana vuonna 20 vuotta ja julkaisee sen kunniaksi neljä kaikille avointa pilatesharjoitusta. Kaikki harjoitukset ovat maksutta katsottavissa vuoden 2024 loppuun asti.

Tammikuun pilatesharjoitus on 60 minuutin mittainen Pilatesta aloittelijoille -tunti, jonka ohjaa Pilatesstudio Hetkestä tuttu Kati. Löydät YouTube-linkin harjoitukseen profiilin esittelystä.

Tule kokeilemaan pilatesta ja tekemään rauhallinen harjoitus tutun ohjaajan ohjaamana!

#suomenpilatesyhdistys #spy20v #pilates #mattopilates #pilates #rauhallinenharjoitus #kehollejamielelle #pilatestaaloittelijoille #pilatesforbeginners #linkinbio👆
...

Lämmin kiitoksemme kuluneesta vuodesta teille Pilatesstudio Hetken asiakkaat ja ystävät! Katin ja Juhan jouluterveinen tulee Kallavedeltä mökiltä: kuvassa hiihdetään saareen. Mervi tuo pilatesstudiolle elämää pitämällä tunnit tällä ja ensi viikolla torstaina (28.12. ja 4.1.) seuraavasti:

💚 klo 17-18 laitepilates
💚 klo 18:15-19:15 pilates perustaso
💚 klo 19:30-20:30 pilates alkeet

Levollisia joulunpyhiä ja paljon hyviä hetkiä ensi vuoteen 💚

#pilatesstudio #pilates #kehollejamielelle #pilateshetki
...

Laitepilates haastaa kehon hallintaa!

❇️ Pilatesstudio Hetken seuraava laitepilateksen starttikurssi toteutuu perjantaina 10.11.2023 klo 14.00-16.00.

Varaa paikkasi starttikurssille www.pilateshetki.fi/kalenteri

❇️ Tule moikkaamaan Suomen pilatesyhdistyksen ohjaajia ja kokeilemaan messulipun hinnalla pilatesta puolen tunnin sessioissa I love me-messuilla Messukeskuksessa perjantaista 20.10. sunnuntaihin 22.10.

https://iloveme.messukeskus.com/ohjelma/#programmeDay=36000&programmeQuery=pilates

❇️ Messuilla voit kokeilla pääasiassa kotikäyttöön tarkoitettua AlignPilates -reformeria. Reformer on myynnissä ja sen voi lunastaa itselleen messutarjoushintaan 1500 € (sis. alv 24 %).
Reformerin kuvan, tekniset tiedot ja linkin verkkokauppaan löydät täältä: https://www.treenikamat.fi/fi/tuote/h1-pilates-reformer #pilates #laitepilates #mattopilates #alignpilates #alignpilatessuomi

❇️ Videon on tuottanut Suomen pilatesyhdistys ry
...

Suomen Pilatesyhdistys ry:llä on ensi viikon I love me -messuilla 20.–22.10.2023 Helsingin Messukeskuksessa messuosasto sekä kuusi ohjattua puolen tunnin pilatestuokiota. Pilatestuokioihin osallistuminen sisältyy messulipun hintaan.

Yhdistyksen messuosastolla 7m139 voi muun muassa tutustua pilatesharjoitteluun, kokeilla AlignPilates reformer-laitetta, tutustua Pilates Suomessa -raporttiin ja Heikki Lempiäisen Hulluna pilatekseen -kirjaan, vastata kyselyyn ja osallistua Pilates Suomessa -kirjan arvontaan sekä hakea itselleen vitamiinipommin mandariinin muodossa. Pilatesstudio Hetken Kati ja Juha ovat tavattavissa yhdistyksen messuosastolla!

#suomenpilatesyhdistys #pilates #iloveme #pilateshetkiitselle #alignpilates
...

Lokakuussa miesten pilates -ryhmän asiakkaiden kesken arvotaan sarjakortti!

Pilatesstudio Hetkessä on yksi pilatesryhmä miehille:

💚 ke klo 19–20 Miesten pilates

Tuntia ohjaa urheilufysioterapeutti (sert.), pilatesohjaaja Juha Koistinen. Tunnille ovat tervetulleita kaikki taito- ja kuntotasoon katsomatta. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta pilateksesta.

Nyt ryhmä etsii uusia osallistujia. Lokakuun kampanjana kaikki ryhmään lokakuun aikana osallistuneet asiakkaat osallistuvat viiden kerran mattopilatessarjakortin arvontaan. Arvonta suoritetaan ke 1.11. miesten pilates -tunnilla, ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Arvonta koskee niin nykyisiä asiakkaitamme kuin uusia ryhmään tutustujiakin. Osallistuaksesi arvontaan, toimi näin:

1 Ilmoittaudu haluamallesi miesten pilates -tunnille ajanvarauskalenterissamme www.pilateshetki.fi/kalenteri

2 Tunnille tullessasi maksa osallistumisesi kertamaksulla tai sarjakortillasi. Kertamaksu uusille kokeilijoille on 10 € (myöhemmin 20 €/tunti tai sarjakorteilla edullisemmin).

3 Täytä tunnille tullessasi arvontalipuke, jonka saat ohjaajalta. Arvontalipukkeen tietoja ei tallenneta mihinkään, vaan ne ovat vain arvontaa varten.

4 Osallistu tunnille. Tarvitset mukaan vain joustavan vaatetuksen ja sukat jalkaan.

Kysy lisää: juha.koistinen@urheilufysio.fi tai puh. 046 878 4523.

Tervetuloa miesten pilatekseen!

📷 Mervi van Veldhoven

#pilateshetki #kehollejamielelle #mattopilates #miestenpilates #miestentunti
...

Lisäsimme tuntivalikoimaamme yhden mattopilatestunnin! Aiemmin Mervi ohjasi torstai-iltaisin yhdistelmätunnin ”alkeet ja perustaso”, joka nyt jaetaan kahdeksi tunniksi. Alkaen 28.9. torstai-illassa toteutetaan klo 18:15 pilates perustason tunti ja klo 19:30 pilates alkeet -tunti. Kati sijaistaa Merviä syyskuun viimeisen viikon tunneilla. Tervetuloa mukaan!

#pilates #mattopilates #kehollejamielelle #pilateshetki #pilateshetkiitselle
...

Terveisiä Leppävaaran Raittikarnevaaleilta! Juha esittelee lapapunnerrusta combo chair -pilateslaitteella. Ensin pieni lapojen liike, joka kasvaa suuremmaksi rintarangan kierron tullessa mukaan.

#pilateshetki #alignpilates #combochair #combochairpilates #laitepilates #lapapunnerrus
...

Olemme saaneet pilatesstudiollemme asiakasautopaikan. Se on yrityksemme virallisella nimellä Fyteko Oy. Toki edelleen myös muut parkkipaikan vieraspaikat ovat asiakkaidemme käytössä. Älä siis epäröi jättää autoasi Fytekon paikalle, jos se on vapaana!

#pilatesstudio #pilateshetki
...

Asiakkaamme Johannan @johanna_kara harjoittelu reformer-pilateslaitteella on upeaa katsottavaa. Johanna on uimari, ja hän ui ensi viikolla avovedessä 30 km hyvän asian puolesta. Voit tutustua Johannan haasteeseen ja seurata sitä hänen Facebook-sivuillaan https://www.facebook.com/johanna.kara.7 olevien linkkien kautta.

Tsemppiä Johanna!

#reformer #reformerpilates #laitepilates #pilates #pilateshetki #oheisharjoittelu #uinti #avovesiuinti #uintihaaste #hyvänasianpuolesta
...

Toivottavasti kesäsi on ollut sopivan leppoisa!

Syyskautemme alkaa ensi viikolla ja jatkuu 21.12. asti. Tunnit toteutuvat seuraavasti:

MAANANTAI
💚 klo 16:45–17:45 Pilates alkeet (Kati)
💚 klo 18:00–19:00 Pilates perustaso (Kati)
💚 klo 19:15–20:15 Pilates keskitaso (Kati)

TIISTAI
💚 klo 8:00–8:45 Etäpilates perustaso (Kati)
· Voit osallistua tälle tunnille edulliseen kahdeksan kerran pakettihintaan 15.8.–10.10.2023.

KESKIVIIKKO
💚 klo 17:45–18:45 Laitepilates (Kati)
💚 klo 19:00–20:00 Miesten pilates (Juha)

TORSTAI
💚 klo 17:00–18:00 Laitepilates (Mervi)
💚 klo 18:15–19:15 Pilates alkeet ja perustaso (Mervi)

Kaikki varauskalenterissa esillä olevat tunnit toteutuvat osallistujamäärästä riippumatta, jos olet voinut ilmoittautua tunnille. Poikkeuksena on maanantain keskitason tunti, joka toteutuu, jos maanantaina klo 12 mennessä illan tunnille on enemmän kuin yksi ilmoittautunut. Jos tunti ei ole kalenterissa, se on peruttu ko. illan osalta.

Torstai-illan alkeet ja perustason mattotunnin olemme valmiudessa eriyttämään omiksi tunneikseen, jos kysyntää riittää.

Ilmoittaudu tunneille: www.pilateshetki.fi/kalenteri

Kaikki pilatesohjaajamme tarjoavat myös yksilö- ja duopilatesta. Lisäksi Katilta voi varata ajan myös hyvinvointivalmennukseen.

Tervetuloa tunneillemme!

#pilates #mattopilates #laitepilates #alignpilates #pilateshetki #kehollejamielelle #hyvinvointivalmennus #voihyvin
...

Tällä viikolla kesäpilatestuntimme järjestetään tiistain sijaan poikkeuksellisesti torstaina eli to 27.7. tarjolla seuraavat tunnit Mervin ohjaamana:

💚 klo 17 Kesäpilates – mattopilates, joka sopii kaikille!
💚 klo 18:15 Laitepilates

Mukaan mahtuu vielä!

Ilmoittaudu tunnille: www.pilateshetki.fi/kalenteri

Lämpimästi tervetuloa pilatestunneillemme!

#pilateshetki #kehollejamielelle #mattopilates #laitepilates #alignpilates #kesäpilates #openlegrocker #keinuavoiminlonkin #lakeview #järvimaisema #finnishlake
...

Hyvinvointivalmennusta myös kesällä!

Kaipaatko tukea ja apua oman tilanteesi pohtimiseen, liikkumisen aloittamiseen, vireystilan säätelyyn, keskushermoston rauhoittamiseen, levon ja kuormituksen rytmittämiseen, elintapojen muuttamiseen, elämänhallintaan tai muutoin hyvinvoinnin lisäämiseen?

Lämpimästi tervetuloa Pilates- ja hyvinvointistudio Hetken hyvinvointivalmennukseen!

Pilates- ja hyvinvointistudio Hetken toinen omistaja Kati Kauravaara on koulutukseltaan myös liikuntatieteen tohtori ja sosiaalityöntekijä. Hän on perehtynyt erityisesti elintapojen muuttamiseen, liikkumisen aloittamiseen ja hyvinvoinnin tukemiseen. Kati käyttää hyvinvointivalmennuksessaan myötätuntokeskeisen terapian työkaluja sekä hyväksymis- ja omistautumisterapian työkaluja, joiden käyttöön hän myös kouluttaa sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. Työssään HUSin nettiterapeuttina ja HUSin Toiminnallisten häiriöiden poliklinikalla Kati kuntouttaa toiminnallisista häiriöistä kärsiviä henkilöitä, mutta hänen yksityisesti tarjoama hyvinvointivalmennus Pilates- ja hyvinvointistudio Hetkessä ei ole terveydenhuollon toimintaa.

Kesäetuna saat etänä toteutettavista hyvinvointivalmennuksen ensi- ja kertakäyntihinnoista 20 %:n alennuksen heinä- ja elokuussa.

Lue lisää: https://urheilufysio.fi/pilateshetki/hyvinvointivalmennus/

Voit varata aikasi laittamalla sähköpostia Katille: kati.kauravaara@pilateshetki.fi tai soittamalla hänelle numeroon 050 5836802. Voit laittaa em. numeroon myös tekstiviestin tai WhatsApp-viestin.

Voi hyvin tänäänkin!

#voihyvin #elämäähetkessä #kehollejamielelle #liikkumisenaloittaminen #kohtimuutosta #muutostailmassa #hyvinvointi
...

Syyskauden ryhmätunnit on julkaistu ja nyt varattavissa!
Maanantai

💚 klo 16:45–17:45 Pilates alkeet (Kati)
💚 klo 18:00–19:00 Pilates perustaso (Kati)
💚 klo 19:15–20:15 Pilates keskitaso (Kati)

Tiistai

💚 klo 8:00–8:45 Etäpilates (Kati)
Voit osallistua tälle tunnille edulliseen kahdeksan kerran pakettihintaan 15.8.–10.10.2023.

Keskiviikko

💚 klo 17:45–18:45 Laitepilates (Kati)
💚 klo 19:00–20:00 Miesten pilates (Juha)

Torstai

💚 klo 17:00–18:00 Laitepilates (Mervi)
💚 klo 18:15–19:15 Pilates alkeet ja perustaso (Mervi)

Tuntiaikataulu on voimassa 14.8.–21.12.2023. Varaa paikkasi tunnilta: www.pilateshetki.fi/kalenteri

Lämpimästi tervetuloa tunneillemme syksyllä, ja sitä ennen myös kesällä!

#pilateshetki #laitepilates #alignpilates #mattopilates #kehollejamielelle
...

Suosittelemme lämpimästi pilatesharjoittelua myös kesällä: terassilla, laiturin nokassa, nurmikolla, rannalla. Jos haluat ohjattua harjoittelua, meillä on kesällä kerran viikossa tarjolla laitepilatestunti sekä kesäpilatestunti, joka on mattotunti ja sopii kaikille ohjaajien antamien variaatioiden kanssa. Lämpimästi tervetuloa 💚

#pilateshetki #kesäpilates #joutsenensukellus #swandive #swandivepilates #kesätreeniä
...

Ajankohtaiset uutiset