Pilates- ja hyvinvointistudio Hetki

TARJOAMME:

Matto- ja laitepilatesta
Ryhmä- ja yksilöohjausta
Duo- ja tilaustunteja
Myös etätunteja

Elämää hetkessä – pilatesta Espoon Leppävaarassa

Pilatesstudio Hetken modernia pilatesta edustavilla pilatestunneilla jokainen voi kokea onnistumisia. Pilatesharjoittelu yksilö- tai ryhmätunnilla oivalluttaa sinua käyttämään kehoasi tarkoituksenmukaisesti ja sen hyvinvointia kunnioittaen. Hengityksen rytmittämä keskittynyt harjoittelu on samalla hyvää tietoisen läsnäolon harjoittelua. Tunnin jälkeen keho ja mieli kiittävät.

Pilatesstudio Hetken kaikki pilatesohjaajat ovat liikunta- tai terveydenhuoltoalan ammattilaisia, joilla on lisäksi pilatesohjaajakoulutus. Pilatesryhmämme toteutuvat pienryhminä, jotta ohjaaja pystyy varmistamaan harjoittelun toteutumisen oikein, antamaan manuaalista ohjausta ja tarjoamaan tarvittaessa yksilöllisiä vaihtoehtoja. Käytössämme on monipuolinen pienvälineistö ja laadukkaat AlignPilates-laitteet.

Olet tervetullut sellaisena kuin olet!

Videon on tuottanut Suomen Pilates Yhdistys ry edistääkseen tietoisuutta pilateksesta ja laajan koulutuksen saaneista pilatesohjaajista. www.suomenpilatesyhdistys.fi

Kaipaako kehosi liikettä? Voit osallistua ti 16.7. klo 17:30 Katin ohjaamaan kesäpilatekseen juuri siellä, missä olet: laiturilla, mökkiterassilla, puistossa, olohuoneessa, hotellihuoneessa tai vaikka uima-altaalla.

Kesäpilates on mattopilatestunti, joka sopii kaikille. Ohjaaja antaa liikkeistä vaihtoehtoja erikuntoisten ja -taitoisten pilatesharrastajien tehtäväksi. Tarvitset tunnilla vain hiukan tilaa, jumppa-alustan sekä joustavan vaatetuksen.

Kesäpilatestunti on samanhintainen kuin muutkin mattopilatestuntimme (ensikäynti 10 €, kertamaksu 20 € tai sarjakortin yksi tunti). Voit myös hyödyntää liikuntaetua. Laskutus tapahtuu jälkikäteen elokuussa, jolloin voimme sovitusti ruksia sarjakorttia tai laskuttaa tunneista, joille olet ilmoittautunut.

Ilmoittaudu mukaan ajanvarauskalenterimme kautta (www.pilateshetki.fi/kalenteri) tai laittamalla Katille viestiä (kati.kauravaara@pilateshetki.fi). Tee ilmoittautumisesi viimeistään kymmenen minuuttia ennen tuntia, jotta ehdit saada osallistumislinkin sähköpostiisi tuntia varten.

Tervetuloa mukaan!

#kesäpilates #pilates #kehollejamielelle #pilateshetki
...

Tällä viikolla pilatesstudiolle on jäänyt treenivaatteita. Löytötavarat löydät pukukaappien päällä olevasta oikeanpuoleisesta korista. Ota omasi!

#löytötavarat #pilatesstudio #treenivaatteet #pilateshetki
...

Terveisiä pilatesstudioltamme! Tänään reformer-pilateslaitteella työskentelivät Tiina ja Kaisa.

Reformer-laite on sänkymäinen kehikko, jonka pohjana on pyörillä liikkuva kelkkaosa. Kelkka kiinnitetään jousiin, jotka toimivat harjoitteluvastuksina. Reformer-harjoittelua varten Joseph Pilates loi oman klassisen liikerepertuaarinsa, johon harjoittelu nykyäänkin perustuu.

Pilatestuntimme jatkuvat normaalisti 19.6. asti. Meillä on tarjolla laitepilatestunteja keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin sekä yksityistunteina sopimuksen mukaan. Kesälläkin on tarjolla yksi laitetunti viikossa.

Tule rohkeasti kokeilemaan laitepilatesta! Voit myös varata yksityistunnin, jossa voit tulla ystäväsi tai ystäviesi kanssa yhdessä kokeilemaan laitepilatesta. Yksityistuntien hinnat ovat seuraavat:

💚 yksi henkilö: 95 €
💚 kaksi henkilöä: 115 €
💚 kolme henkilöä: 130 €
💚 neljä henkilöä tai enemmän: 140 €

Tuntien varaukset www.pilateshetki.fi/kalenteri tai yksityistunnit myös laittamalla viesti Katille (kati.kauravaara@pilateshetki.fi).

Lämpimästi tervetuloa!

#pilates #laitepilates #reformerworkout #pilateshetki #kehollejamielelle #alignpilates
...

Kokeile etäpilatesta kevätaamuissa!

Meillä on tiistaisin klo 8:00–8:45 etänä Zoomin välityksellä aamupilatestunti. Nyt voit kokeilla edulliseen hintaan, olisiko aamupilates sinun juttusi: 7 x 45 min. aikavälillä 7.5.–18.6.2024 maksaa pakettina vain 77 € (11 €/kerta). Tällöin ilmoittaudut tunneille kerralla, mutta mahdollisia väliin jääneitä kertoja ei hyvitetä.

Kaikki paketin lunastaneet saavat käyttöönsä yhdestä tunnista tehdyn tallenteen, jonka äärellä voi tehdä pilatesta kesällä (käytettävissä heinäkuun loppuun asti).

Voit maksaa paketin laskulla tai liikuntaedulla. Jos haluat lunastaa paketin, laita viesti Katille: kati.kauravaara@pilateshetki.fi.

Tiistaiaamun tunneille voi osallistua myös yksittäin ilmoittautumalla suoraan tunnille (www.pilateshetki.fi/kalenteri) ja maksamalla joko kertamaksulla 15 € tai voimassa olevalla sarjakortilla.

Ps. Kesän pilatestunnit ovat jo ajanvarauskalenterissamme. Siellä on tarjolla myös muutama etäpilatestunti:

💚 ti 16.7.2024 klo 17:30–18:30 Etäkesäpilates
💚 ti 6.8.2024 klo 17:30–18:30 Etäkesäpilates
💚 ti 13.8.2024 klo 17:30–18:30 Etäkesäpilates

Tervetuloa kokeilemaan etäpilatesta kevään valoisissa aamuissa!

#aamupilates #pilateshetki #pilateshetkiaamulla #päiväkäyntiin #kehollejamielelle
...

Tervetuloa klassisten mattopilatesliikkeiden työpajaan la 20.4. klo 11–13!

Pilateksen kehittäjä Joseph Pilateksen klassisen repertuaarin mattosarja sisältää 34 liikettä. Klassisen repertuaarin työpajassa opetellaan nämä liikkeet huolellisesti omaa kehoa kuunnellen. Työpajaan (kesto 120 min.) ovat tervetulleita pilateksen harrastajat, jotka haluavat haastetta ja inspiraatiota pilatesharjoitteluunsa.

Työpajan hinta on 35,00 € tai kaksi sarjakorttikäyntiä. Työpajaan ilmoittaudutaan ajanvarauskalenterin kautta osoitteessa www.pilateshetki.fi/kalenteri. Osallistuminen tulee perua normaalin pilatestuntikäytännön mukaisesti viimeistään 6 tuntia ennen tunnin alkamista.

Tule mukaan opettelemaan korkkiruuvia (the cork-screw), sahaa (the saw), yhden jalan potkua (the one leg kick), joutsenen sukellusta (the swan dive), linkkuveitseä (the jack knife), kiusaa (the teaser), sivutaivutusta (the side bend), rapua (the crab), bumerangia (the boomerang) ja monia muita innostavia pilatesliikkeitä!

#pilates #thescissors #pilatesscissors #pilateshetkiitselle
...

Suomen pilatesyhdistys ry on pitkän pilatesohjaajakoulutuksen käyneiden ohjaajien valtakunnallinen yhdistys. Yhdistys täyttää kuluvana vuonna 20 vuotta ja julkaisee sen kunniaksi neljä kaikille avointa pilatesharjoitusta. Kaikki harjoitukset ovat maksutta katsottavissa vuoden 2024 loppuun asti.

Tammikuun pilatesharjoitus on 60 minuutin mittainen Pilatesta aloittelijoille -tunti, jonka ohjaa Pilatesstudio Hetkestä tuttu Kati. Löydät YouTube-linkin harjoitukseen profiilin esittelystä.

Tule kokeilemaan pilatesta ja tekemään rauhallinen harjoitus tutun ohjaajan ohjaamana!

#suomenpilatesyhdistys #spy20v #pilates #mattopilates #pilates #rauhallinenharjoitus #kehollejamielelle #pilatestaaloittelijoille #pilatesforbeginners #linkinbio👆
...

Lämmin kiitoksemme kuluneesta vuodesta teille Pilatesstudio Hetken asiakkaat ja ystävät! Katin ja Juhan jouluterveinen tulee Kallavedeltä mökiltä: kuvassa hiihdetään saareen. Mervi tuo pilatesstudiolle elämää pitämällä tunnit tällä ja ensi viikolla torstaina (28.12. ja 4.1.) seuraavasti:

💚 klo 17-18 laitepilates
💚 klo 18:15-19:15 pilates perustaso
💚 klo 19:30-20:30 pilates alkeet

Levollisia joulunpyhiä ja paljon hyviä hetkiä ensi vuoteen 💚

#pilatesstudio #pilates #kehollejamielelle #pilateshetki
...

Laitepilates haastaa kehon hallintaa!

❇️ Pilatesstudio Hetken seuraava laitepilateksen starttikurssi toteutuu perjantaina 10.11.2023 klo 14.00-16.00.

Varaa paikkasi starttikurssille www.pilateshetki.fi/kalenteri

❇️ Tule moikkaamaan Suomen pilatesyhdistyksen ohjaajia ja kokeilemaan messulipun hinnalla pilatesta puolen tunnin sessioissa I love me-messuilla Messukeskuksessa perjantaista 20.10. sunnuntaihin 22.10.

https://iloveme.messukeskus.com/ohjelma/#programmeDay=36000&programmeQuery=pilates

❇️ Messuilla voit kokeilla pääasiassa kotikäyttöön tarkoitettua AlignPilates -reformeria. Reformer on myynnissä ja sen voi lunastaa itselleen messutarjoushintaan 1500 € (sis. alv 24 %).
Reformerin kuvan, tekniset tiedot ja linkin verkkokauppaan löydät täältä: https://www.treenikamat.fi/fi/tuote/h1-pilates-reformer #pilates #laitepilates #mattopilates #alignpilates #alignpilatessuomi

❇️ Videon on tuottanut Suomen pilatesyhdistys ry
...

Suomen Pilatesyhdistys ry:llä on ensi viikon I love me -messuilla 20.–22.10.2023 Helsingin Messukeskuksessa messuosasto sekä kuusi ohjattua puolen tunnin pilatestuokiota. Pilatestuokioihin osallistuminen sisältyy messulipun hintaan.

Yhdistyksen messuosastolla 7m139 voi muun muassa tutustua pilatesharjoitteluun, kokeilla AlignPilates reformer-laitetta, tutustua Pilates Suomessa -raporttiin ja Heikki Lempiäisen Hulluna pilatekseen -kirjaan, vastata kyselyyn ja osallistua Pilates Suomessa -kirjan arvontaan sekä hakea itselleen vitamiinipommin mandariinin muodossa. Pilatesstudio Hetken Kati ja Juha ovat tavattavissa yhdistyksen messuosastolla!

#suomenpilatesyhdistys #pilates #iloveme #pilateshetkiitselle #alignpilates
...

Lokakuussa miesten pilates -ryhmän asiakkaiden kesken arvotaan sarjakortti!

Pilatesstudio Hetkessä on yksi pilatesryhmä miehille:

💚 ke klo 19–20 Miesten pilates

Tuntia ohjaa urheilufysioterapeutti (sert.), pilatesohjaaja Juha Koistinen. Tunnille ovat tervetulleita kaikki taito- ja kuntotasoon katsomatta. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta pilateksesta.

Nyt ryhmä etsii uusia osallistujia. Lokakuun kampanjana kaikki ryhmään lokakuun aikana osallistuneet asiakkaat osallistuvat viiden kerran mattopilatessarjakortin arvontaan. Arvonta suoritetaan ke 1.11. miesten pilates -tunnilla, ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Arvonta koskee niin nykyisiä asiakkaitamme kuin uusia ryhmään tutustujiakin. Osallistuaksesi arvontaan, toimi näin:

1 Ilmoittaudu haluamallesi miesten pilates -tunnille ajanvarauskalenterissamme www.pilateshetki.fi/kalenteri

2 Tunnille tullessasi maksa osallistumisesi kertamaksulla tai sarjakortillasi. Kertamaksu uusille kokeilijoille on 10 € (myöhemmin 20 €/tunti tai sarjakorteilla edullisemmin).

3 Täytä tunnille tullessasi arvontalipuke, jonka saat ohjaajalta. Arvontalipukkeen tietoja ei tallenneta mihinkään, vaan ne ovat vain arvontaa varten.

4 Osallistu tunnille. Tarvitset mukaan vain joustavan vaatetuksen ja sukat jalkaan.

Kysy lisää: juha.koistinen@urheilufysio.fi tai puh. 046 878 4523.

Tervetuloa miesten pilatekseen!

📷 Mervi van Veldhoven

#pilateshetki #kehollejamielelle #mattopilates #miestenpilates #miestentunti
...

Lisäsimme tuntivalikoimaamme yhden mattopilatestunnin! Aiemmin Mervi ohjasi torstai-iltaisin yhdistelmätunnin ”alkeet ja perustaso”, joka nyt jaetaan kahdeksi tunniksi. Alkaen 28.9. torstai-illassa toteutetaan klo 18:15 pilates perustason tunti ja klo 19:30 pilates alkeet -tunti. Kati sijaistaa Merviä syyskuun viimeisen viikon tunneilla. Tervetuloa mukaan!

#pilates #mattopilates #kehollejamielelle #pilateshetki #pilateshetkiitselle
...

Terveisiä Leppävaaran Raittikarnevaaleilta! Juha esittelee lapapunnerrusta combo chair -pilateslaitteella. Ensin pieni lapojen liike, joka kasvaa suuremmaksi rintarangan kierron tullessa mukaan.

#pilateshetki #alignpilates #combochair #combochairpilates #laitepilates #lapapunnerrus
...

Olemme saaneet pilatesstudiollemme asiakasautopaikan. Se on yrityksemme virallisella nimellä Fyteko Oy. Toki edelleen myös muut parkkipaikan vieraspaikat ovat asiakkaidemme käytössä. Älä siis epäröi jättää autoasi Fytekon paikalle, jos se on vapaana!

#pilatesstudio #pilateshetki
...

Asiakkaamme Johannan @johanna_kara harjoittelu reformer-pilateslaitteella on upeaa katsottavaa. Johanna on uimari, ja hän ui ensi viikolla avovedessä 30 km hyvän asian puolesta. Voit tutustua Johannan haasteeseen ja seurata sitä hänen Facebook-sivuillaan https://www.facebook.com/johanna.kara.7 olevien linkkien kautta.

Tsemppiä Johanna!

#reformer #reformerpilates #laitepilates #pilates #pilateshetki #oheisharjoittelu #uinti #avovesiuinti #uintihaaste #hyvänasianpuolesta
...

Ajankohtaiset uutiset