Pilatesstudio Hetki

TARJOAMME:

Matto- ja laitepilatesta
Ryhmä- ja yksilöohjausta
Duo- ja tilaustunteja
Myös etätunteja

Elämää hetkessä – pilatesta Espoon Leppävaarassa

Pilatesstudio Hetken modernia pilatesta edustavilla pilatestunneilla jokainen voi kokea onnistumisia. Pilatesharjoittelu yksilö- tai ryhmätunnilla oivalluttaa sinua käyttämään kehoasi tarkoituksenmukaisesti ja sen hyvinvointia kunnioittaen. Hengityksen rytmittämä keskittynyt harjoittelu on samalla hyvää tietoisen läsnäolon harjoittelua. Tunnin jälkeen keho ja mieli kiittävät.

Pilatesstudio Hetken kaikki pilatesohjaajat ovat liikunta- tai terveydenhuoltoalan ammattilaisia, joilla on lisäksi pilatesohjaajakoulutus. Pilatesryhmämme toteutuvat pienryhminä, jotta ohjaaja pystyy varmistamaan harjoittelun toteutumisen oikein, antamaan manuaalista ohjausta ja tarjoamaan tarvittaessa yksilöllisiä vaihtoehtoja. Käytössämme on monipuolinen pienvälineistö ja laadukkaat AlignPilates-laitteet.

Olet tervetullut sellaisena kuin olet!

Videon on tuottanut Suomen Pilates Yhdistys ry edistääkseen tietoisuutta pilateksesta ja laajan koulutuksen saaneista pilatesohjaajista. www.suomenpilatesyhdistys.fi

Tänään nämä naiset tekivät upeaa työtä reformerilla ja cadillacilla (kuvassa), mutta myös spine correctorilla, combo chairilla ja ladder barrelilla.

Laitepilatestunnille kannattaa ilmoittautua jonoon, mikäli tunti on täynnä. Paikkoja kuitenkin vapautuu ja saatat päästä mukaan, vaikka ensin näyttääkin täydeltä. Tänäänkin tunti oli ensin täynnä, mutta lopulta mukaan ehti vain kolme harjoittelijaa (maksimäärä laitetunnilla on viisi).

Meillä on kaksi laitepilatesryhmää viikossa:

💚 ke klo 17:45 (Kati)
💚 to klo 16:30 (Mervi)

Pilateksella saat kehoon hallintaa, voimaa ja liikkuvuutta - ja myös paljon iloa elämään! Keho ja mieli kiittävät treenin jälkeen 💚

#tulekokeilemaan #pilates #laitepilates #alignpilates #reformerpilates #cadillacpilates #pilateshetki #pilatesstudiohetki #leppävaara
...

Maanantaina aloitimme ryhmätunnit Pilatesstudio Hetken uusissa tiloissa. Tuli testattua, että matto- ja laitetunnit toimivat tilassa mainiosti. Pukuhuoneen osalta vielä kysytään kärsivällisyyttä, mutta hiljalleen sekin puoli saadaan kuntoon.

Eilen myös yksilöpilatesasiakkaat pääsivät testaamaan tilojen toimivuutta. Kuvassa treenaamme Terhin kanssa reformerilla. Terhi kokeili ensimmäisen kerran laitepilatesta ja piti siitä. Hänen kokemuksensa mukaan joitakin liikkeitä oli helpompi tehdä reformerilla kuin matolla.

Mukavaa pääsiäisen aikaa Pilatesstudio Hetken ystävät 🐣

#pilatesstudio #pilatesstudiohetki #pilateshetki #reformerworkout #alignpilates #alignpilatesreformer #laitepilates #pilates #pilatestreeni #yksilöpilates #pilatesworkout
...

Pilatesstudio Hetki muuttaa ja aloittaa uusissa tiloissa maanantaina osoitteessa Leipurinkuja 2, 02650 Espoo.

Studiomme sijaitsee Pohjois-Leppävaarassa noin 500 m Leppävaaran juna-asemalta Lintuvaaran suuntaan Leppävaaranraitin ja Lintuvaarantien poikkikadulla.

➡️Sisäänkäynti - Sisäänkäynti odotus- ja pukutiloihin tapahtuu sisäpihan puolelta.

🅿️Pysäköinti - Leipurinkuja 2:n päädystä löytyy rajoitetusti P-paikkoja autolle. Klo 18 jälkeen auton voi pysäköidä myös kadun varteen. Auton voi jättää myös kauppakeskus Gallerian ympäristöön.

Julkinen liikenne - Sijaintimme erinomaisten julkisten kulkuyhteyksien (länsiradan, Kehä I:n ja Vanhan Turuntien) varrella mahdollistaa hyvin saapumisen pilatesstudiolllemme julkisilla liikennevälineillä. Leppävaaran bussiterminaalilta ja juna-asemalta on noin 500-600 metrin kävelymatka studiolle.

🚆Länsirataa pitkin kulkevat paikallisjunat Y, L, E, X, A, U. Paikallisjuna Helsingin päärautatieasemalta Leppävaaraan tulee 15-20 minuutissa.

🚉Vanhan Turuntien pysäkillä Leppävaarassa pysähtyy useita Espoon busseja sekä runkolinjat 200 ja 550.
Lähin bussipysäkki on Veräjäpellon pysäkki E1014 Lintuvaarantien varrella (bussit 201, 202, 203, 522, 555).

Tervetuloa tutut ja uudet asiakkaat haastamaan kehoa ammattitaitoisessa ohjauksessa ja nauttimaan tunnin jälkeisestä hyvästä olosta!
...

Tänään se varmistui. Vuokrasopimus on nyt allekirjoitettu ja avaimet saatu 🎈🎈🎈 Pilatesstudio Hetki jatkaa toimintaansa huhtikuun alusta alkaen uusissa tiloissa Espoon Leppävaarassa osoitteessa Leipurinkuja 2. Tuleva pilatessalimme sijaitsee vain 10 minuutin kävelymatkan etäisyydellä nykyisistä tiloistamme. Tunnit jatkuvat nykyisissä tiloissa normaalisti 29.3. asti. Lisätietoja seuraa 🤗

#pilatesstudio #pilatesstudiohetki #pilateshetki #leppävaara
...

Tänään ohjaajamme Hanna-Mari piti meille muille ohjaajille spiraalistabilaatiotunnin ja perehdytti meitä lajiin. Olipa mukavaa!

Hansu pitää spiraalistabilaatio & pilates -tuntia asiakkaille tiistaisin klo 16:30-17:30. Tervetuloa kokeilemaan!

#spiraalistabilaatio #ohjaajatoppimassa #pilateshetki #omallekeholle
...

Pilatesstudio Hetkessä alkaa perjantaina 27.1. synnyttäneiden pilatestunti.

Tunti toteutuu aina perjantaisin klo 16–17 aikavälillä 27.1.–24.3. Tunti on tarkoitettu synnyttäneille äideille, ja tunnille voi tulla synnytyksen jälkitarkastuksen jälkeen, jos kaikki on kunnossa. Voit tulla tunnille, vaikka synnytyksestäsi olisi kulunut jo pidempikin aika.

Tunti on mattopilatesta, jossa keskitytään erityisesti äidin lantionpohjan lihasten ja muiden keskivartalon syvien tukilihasten harjoittamiseen sekä yläselän lihasten vahvistamiseen, jotta ryhti säilyisi ja äiti jaksaa kannatella vauvaa.

Tunti on äidin harjoitus, jossa vauva ei ole mukana. Tunnin ohjaa lantionpohjaan ja äitiysfysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti ja pilatesohjaaja Mervi van Veldhoven.

Kun tulet ensimmäisen kerran mattotunneillemme, pääset mukaan kokeiluhintaan 10 €. Jos jatkat harjoittelua kokeilutunnin jälkeen, sinun kannattaa ostaa sarjakortti, joka käy kaikille mattotunneillemme ml. synnyttäneiden pilatestunti.

Ilmoittaudu mukaan: www.pilateshetki.fi/kalenteri.

#pilates #äideille #mattopilates #pilateshetki
...

Pilatesstudio Hetkessä alkaa ensi viikolla kaksi uutta tuntia: spiraalistabilaatio & pilates -tunti ja kehon ja mielen rauhoittuminen -tunti.

Tule tutustumaan tunteihin maksutta ti 10.1. Ilmoittaudu: www.pilateshetki.fi/kalenteri.

💚 Spiraalistabilaatio & pilates tiistaisin klo 16:30–17:30

Spiraalistabilaatio on terapia-, kehonhallinta- ja harjoitusmenetelmä, jossa vastuskuminauhaa hyödyntäen aktivoidaan lihasketjujen välisiä yhteyksiä ja palautetaan niiden välinen tasapainoinen toiminta. Pilatesstudio Hetkessä spiraalistabilaatiotunnilla tehdään sekä spiraalistabilaatioharjoituksia vastuskuminauhalla että mattopilatesharjoituksia.

💚 Kehon ja mielen rauhoittaminen -tunti tiistaisin klo 17:45–18:45

Tunnilla keskitytään kehon ja mielen rauhoittamiseen erilaisin kehollisin menetelmin. Harjoitukset vapauttavat hengitystä, lisäävät lihasten ja nivelten liikkuvuutta sekä tukevat kehon kannatusta ja sitä kautta aikaisempaa rennompaa kehon käyttöä. Tunti sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kehotietoisuuden parantamisesta, vireystilan säätelystä ja rentouden lisäämisestä elämäänsä.

***

Maksuttoman kokeilutunnin jälkeen tunneille voi osallistua kertamaksulla tai sarjakorteilla. Voit myös halutessasi ilmoittautua kaikille tammi-maaliskuun (17.1.–28.3.2023) yhdelletoista spiraalistabilaatio & pilates -tunnille tai kehon ja mielen rauhoittaminen -tunnille samalla kertaa ja maksaa edullisen yhteishinnan. Yhteishinta on 165 €/kurssi, jolloin yhden tunnin hinnaksi tulee 15 €. Paketissa koko summa maksetaan kerralla laskua vastaan (myös liikuntaetuja voi hyödyntää), eikä mahdollisia väliin jääneitä tunteja hyvitetä. Paketin avulla myös varmistat paikkasi kaikille tunneille. Paketin voi lunastaa lähettämällä viestiä sähköpostiosoitteeseen kati.kauravaara@pilateshetki.fi.

Voi hyvin myös vuonna 2023!

#voihyvin #kehollejamielelle #pilateshetki
...

Pilatestuntimme jatkuvat normaalisti torstaihin 22.12. asti. Vuodenvaihteen tuntiaikataulu on voimassa viikot 52 ja 1. Löydät toteutettavat tunnit aina myös verkkoajanvarauskalenteristamme. Kaikki seuraavat tunnit ovat livetunteja pilatesstudiollamme:

💚 Tiistai 27.12.2022

- klo 17:30–18:30 Pilates kaikki tasot (Kati)
- klo 18:30–19:30 Pilates venyttely (Kati)

💚 Keskiviikko 28.12.2022

- klo 17:00–18:00 Laitepilates (Kati)

💚 Tiistai 3.1.2023

- klo 17:30–18:30 Pilates kaikki tasot (Mervi)
- klo 18:30–19:30 Pilates venyttely (Mervi)

💚 Keskiviikko 4.1.2023

- klo 17:00–18:00 Laitepilates (Mervi)
- klo 18:15–20:15 Pilates alkeiskurssi (Mervi)

Ilmoittaudu mukaan: www.pilateshetki.fi/kalenteri

Tervetuloa pilatestunneillemme!

Ps. Kuvan logo on Suomen pilatesyhdistyksen pilatespaitoihin teettämä logo.

#pilates #myösjoulunaikaan #kehollejamielelle #pilateshetki
...

Vuoden viimeiset lauantaitunnit toteutuvat Pilatesstudio Hetkessä huomenna (10.12.):

💚 klo 10 pilates perustaso
💚 klo 11 pilates venyttely (lopuksi rentoutumisharjoitus!)
💚 klo 12:15 laitepilates

Tunnit ohjaa Kati.

Ilmoittaudu täällä:
www.pilateshetki.fi/kalenteri

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

#pilates #mattopilates #laitepilates #pilateshetki #kehollejamielelle
...

Suomen Pilatesyhdistys ry julkaisi eilen Pilates Suomessa -selvitystyön. Selvitystyö on Katin ja hänen kollegansa Eeva Lindströmin tekemä tutkimus pilateksen historiasta ja nykytilasta Suomessa. Julkaisu on vapaasti luettavissa Suomen pilatesyhdistyksen verkkosivuilla:

www.suomenpilatesyhdistys.fi > ajankohtaista > Julkaisutilaisuus 19.11.2022 (linkki löytyy tiedotteen lopusta).

https://suomenpilatesyhdistys.fi/wp-content/uploads/Kauravaara-K-Lindstrom-E.-Pilates-Suomessa.pdf

Julkaisutilaisuudesta eilen otetussa kuvassa taustalla näkyy Joseph Pilates ohjaamassa Eve Gentryn harjoittelua 1950-luvulla wunda-tuolilla.

📷 Moni kirjan sisältämistä kuvista on ohjaajamme Mervi van Veldhovenin ottama.

#pilates #pilatessuomessa #suomenpilatesyhdistys #pilateshetki
...

Pilatesstudio Hetki on Kannelmäen Voimistelijoiden yhteistyökumppani ja tänään myymässä ToeSox-pilatessukkia voimisteluseuran jumppamaraton-tapahtumassa.

#toesox #kannelmaenvoimistelijat #pilatesstudiohetki #yhteistyökumppanuus
...

Pilatesta Vallilassa Urhea-hallissa!

Pilateshetken pilatesohjaaja, urheilufysioterapeutti Juha Koistinen @urheilufysio aloittaa mattopilateksen perustason tuntien ohjaamisen Urhea-hallin taitosalissa maanantaisin klo 17-18 14.11.2022 alkaen. Ryhmään mahtuu maksimissaan 10 osallistujaa. Uusi Urhea-halli sijaitsee osoitteessa Mäkelänkatu 47, Helsinki.

Viiden kerran kortin hinta on 95 € ja kertamaksu 20 €. Hinnat sisältävät alv:n 10 %.

Voit varata aika pilatesryhmään urheilufysio.fi etusivun suoran linkin kautta tai https://avoinna24.fi/pilateshetki/reservation

Perustason ryhmä sopii kaikille, joilla pilatesharjoittelun alkeet ovat tuttuja.

Tervetuloa tutkimaan kehon liikettä, parantamaan lihaskuntoa, tasapainoa ja liikkuvuutta!

Jos haluat ottaa pilatesalkeet haltuun, voit osallistua la 5.11.2022 klo 13:45–15:45 Kati Kauravaaran ohjaamalle alkeiskurssille Pilatesstudio Hetken studiolla Leppävaarassa. Varaa aika alkeiskurssille https://avoinna24.fi/pilateshetki/reservation

#pilates #mattopilates #pilateshetki
#helsinki #vallila
#urheahalli #urhea #urheaofficial
#mäkelänrinne #mäkelänkatu
...

Tule huomenna lauantaina 8.10. kuukauden pilatestunneillemme! Tarjolla seuraavat Katin ohjaamat tunnit:

💚 klo 10 mattopilates perustaso
💚 klo 11 pilates venyttely
💚 klo 12:15 laitepilates

Ilmoittaudu mukaan: www.pilateshetki.fi/kalenteri

#pilates #laitepilates pilateshetki #hyvinvointiaitselle #kehollejamielelle
...

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
Ajankohtaiset uutiset