Kati Kauravaara

Kati Kauravaara
Yrittäjä

Toimin Pilatesstudio Hetken yrittäjänä (Fyteko Oy) yhdessä puolisoni kanssa. Vastaan pilatesstudion toiminnasta ja ohjaan matto- ja laitepilatesta, ryhmätunteja ja yksilöasiakkaita. Olen myös valtakunnallisen Suomen pilatesyhdistys ry:n puheenjohtaja. Pilatesstudio Hetkessä otan vastaan myös hyvinvointivalmennusasiakkaita.

Lisäksi toimin (liikunta)sosiologina asiantuntijatehtävissä: teen tutkimustyötä, koulutan ja luennoin sekä kirjoitan artikkeleja ja erilaisia muita julkaisuja. Erityisosaamistani ovat seuraavat aihealueet:

  • liikunnan edistäminen, vähäinen liikkuminen sekä eriarvoisuus ja yhdenvertaisuus liikunnassa
  • kohderyhmän näkökulma
  • aikuisten ryhmäliikunnan ohjaaminen
  • hyväksymis- ja omistautumisterapian sekä myötätuntokeskeisen terapian työkalujen hyödyntäminen hyvinvoinnin edistämisessä, toiminnallisten häiriöiden kuntoutuksessa, fysioterapiassa ja sosiaalityössä
  • vireystilan säätely, keskushermoston rauhoittaminen, pacing, levon ja kuormituksen rytmittäminen, välttäminen ja altistaminen

Lisäksi työskentelen HUSissa sosiaalityöntekijän tehtävissä Toiminnallisten häiriöiden poliklinikalla kaksi päivää viikossa ja nettiterapeuttina IT-psykiatriassa yhden päivän viikossa.

Kati Kauravaara

LitT, VTM (sosiaalityö), LO, pilatesohjaaja

Matkapuhelin: +358 50 5836802
Sähköposti: kati.kauravaara@pilateshetki.fi

Valikko