Tervetuloa Pilatesstudio Hetken ajanvarauskalenteriin

  1. Ajanvaraus toimii Avoinna24.fi-tunnuksilla tai Facebook-tunnistautumisen kautta. Saadaksesi käyttöön Avoinna24-tunnukset, tulee sinun rekisteröityä uutena käyttäjänä. Rekisteröityneenä voit kirjautua sisään aiemmin luomillasi tunnuksilla. Sisäänkirjautuneena voit varata ajan klikkaamalla haluamaasi tuntia tai muuttaa ajanvaraustasi. Ensimmäisen varauksen yhteydessä ajanvarausohjelma kysyy laskutus-/osoitetiedot, jotta voimme osoittaa laskun mahdollisesti perumatta jääneestä palvelusta.
  2. Valitse kalenterista haluamasi palvelu ja klikkaa ”Varaa aika”. Palvelun kohdalta näet varaustilanteen.  Varaustiedot lähetetään halutessasi sähköpostiisi. Ensimmäisen ajanvarauksen yhteydessä kysymme markkinointilupaa. Voit muuttaa asetuksia omilla sivuillasi.
  3. Mikäli joudut perumaan osallistumisesi ryhmätunnille, voit tehdä sen maksutta 6 tuntia ennen päivä- tai iltatunnin alkamista tai 12 tuntia ennen aamu- tai lounastunnin (klo 7 – 12 alkava tunti) alkamista . Yksilö- ja duotuntien osalta voit perua tunnin maksutta 24 tuntia ennen varattua aikaa. Peruminen tapahtuu joko kalenterin tai ”Omien sivujen” kautta. Laskutamme perumattoman varauksen ja myöhässä tulleen perumisen kertahinnalla tai vähentämällä sarjakortista käynnin. Arvostamme kuitenkin, mikäli perut ajan myös myöhässä. Tällöin sinun tulee olla suoraan yhteydessä toimipisteeseen.

Huom! Yksittäisten tapahtumien ja kurssien peruutusehdot poikkeavat tästä. Poikkeavat peruutusehdot on mainittu ajanvarauskalenterissa tapahtuman tai kurssin kohdalla.