Yksilöpilates

Pilatesstudio Hetken yksilöpilates on juuri sinun tarpeisiisi ja toiveisiisi räätälöityä pilatesharjoittelua. Voit tulla yksilöpilatekseen ilman ennakko-osaamista pilateksesta tai muusta liikunnasta. Et tarvitse myöskään hyvää kuntoa aloittaaksesi pilatesharjoittelun.  Yhtä hyvin voit olla pilatesharjoittelun konkari tai vaikkapa aktiivinen jonkun muun liikuntamuodon tai urheilulajin harrastaja.

Voit tulla pilatekseen myös ystäväsi, lapsesi tai vaikkapa puolisosi kanssa. Kahden henkilön pienryhmää kutsumme duopilatekseksi. Räätälöimme pilatesohjausta toki myös kolmen henkilön porukoille ja tilausryhmille.

Yksilöpilatesta ohjaavat meillä Kati Kauravaara, Juha Koistinen, Satu Huttunen sekä Mervi van Veldhoven. Varaa aikasi yksilöpilatekseen joko matto- tai laitetunnille varaamalla aikasi ajanvarauskalenterista www.pilateshetki.fi/kalenteri tai soittamalla Katille 050 5836802 tai laittamalla sähköpostia suoraan ohjaajalle:

  • kati.kauravaara@pilateshetki.fi
  • juha.koistinen@urheilufysio.fi
  • satu.huttunen@pilateshetki.fi
  • mervi.vanveldhoven@pilateshetki.fi
Kun tulet yksilöohjaukseen

Kulkuohjeet pilatesstudiollemme löydät täältä. Huomaathan, että arki-iltaisin klo 18 alkaen hissi toimii koodilla (9426). Tullessasi tunnille ensimmäistä kertaa, odota ohjaajasi vastaanottoaulassa ja ohjaaja opastaa sinut eteenpäin. Mikäli olet käynyt pilatesstudiolla jo aikaisemmin, voit käydä vaihtamassa vaatteet jo valmiiksi ja odottaa ohjaajaa pilatessalissa, mikäli sali on vapaa tai ulkopuolella, mikäli sali on varattu. Voit jättää vaatteesi ja tavarasi vastaanottoaulan naulakkoon tai lukollisiin kaappeihin tai voit hyödyntää pukuhuoneiden lukollisia kaappeja.

Pilatekseen tarvitset mukaan joustavan vaatetuksen, oman hikipyyhkeen sekä juomapullon. Kenkiä et tarvitse, mutta hygieniasyistä pyydämme käyttämään sukkia. Pilatesmatot löytyvät saliltamme. Toki halutessasi voit ottaa mukaan oman maton. Jokainen puhdistaa oman mattonsa ja käyttämänsä välineet tunnin jälkeen, jolloin seuraavien on miellyttävä käyttää välineitä.

Huomaathan, että pilatessalissa voi olla samaan aikaan useampi ohjaaja oman yksilöasiakkaansa kanssa.

Voit maksaa ensimmäisen yksilöpilatesohjauksen tunnin jälkeen, jolloin voit päättää, haluatko ostaa kertakäynnin vai sarjakortin.

Pilatesstudio Hetken pilates ei ole fysioterapiaa, terveydenhoitoa tai kuntoutusta, vaan omaehtoista kehonhuoltoa. Jokainen osallistuu pilatestunneille omalla vastuullaan.