Yhteystiedot – Leppävaara

PILATESSTUDIO HETKI

Leppävaarankatu 9 C, 4. krs 02600. Espoo
+358 50 5836802
hissikoodi ilta-aikaan #9426

Sijaitsemme Fysios Leppävaaran fysioterapiaklinikan yhteydessä Sellon kauppakeskuksessa, kirjaston yläpuolella. Pääset meille hissillä, joka sijaitsee noin 50 m vasemmalle kirjaston pääovelta.

Pilatesstudio on auki tuntien ja yksilöohjausten aikaan joustavasti sekä arkena että viikonloppuna.

Ensisijaisesti tavoitat yrittäjän parhaiten soittamalla (puh. 050 5836802) tai sähköpostitse (kati.kauravaara@pilateshetki.fi). Pilatesstudio Hetken puhelinnumerosta: 050 5836802/Kati.Voit myös kirjoittaa tekstiviestejä tai WhatsApp-viestejä tähän puhelinnumeroon.

Sähköpostiosoitteemme ovat:

  • kati.kauravaara@pilateshetki.fi.
  • satu.huttunen@pilateshetki.fi
  • mervi.vanvelhoven@pilateshetki.fi

Lue täältä, miten toimitaan tunnille tultaessa.

KÄYNTI ILTA-AIKAAN

Maanantaista torstaihin klo 18:00–21:00 ja perjantaisin klo 16 jälkeen käynti vain koodilla, joka syötetään hissin kerrosnappien vasemmalla puolella olevaan koodilaatikkoon ennen hissi painamista neljänteen kerrokseen. Koodi on 9426 (tai tarvittaessa risuaita # ennen koodia: #9426).

KULKUOHJEET

Sisäänkäynti katutasolta eli Ratsutorin tasolta (1. kerros):
Sisäänkäynti 9 C -rapun hissiin tapahtuu Ratsusolan päädystä, Nordean pankkikonttorin oikealta puolelta. Ratsusola on se kuja, joka kulkee Citymarketin, Starbucksin ja Prisman sisäänkäynnin sekä Sellon kauppakeskuksen sisäänkäynnin välistä (katettu kuja). Jos tulet Leppävaarankadun puolelta, kierrä Osuuspankin ja Ruohonjuuren kautta ”sisäpihalle”.

Sisäänkäynti toritasolta eli Viaporintorin tasolta (2. kerros):
sisäänkäynti 9 C -rapun hissiin sijaitsee noin 50 m Sellon kirjaston pääovelta vasemmalle. 9 C -rappukäytävä on käytännössä samalla kirjaston sivuovi.

Autolla tuleville sisäänkäynti Kauppakeskus Sellon P-hallista (P1-kerros):
9 C -rappu sijaitsee L- ja M-rivien välissä toisessa päädyssä. Parkkihallissa on viiden tunnin ilmainen pysäköinti.

Rapun 9 C hissi neljänteen kerrokseen tuo suoraan pilatesstudiomme vastaanottoaulaan. 

JULKISILLA
Sijaitsemme Espoon Leppävaarassa, erinomaisten julkisten kulkuyhteyksien varrella. Bussiterminaalilta ja juna-asemalta on noin 200–300 metrin kävelymatka klinikalle. Näin löydät junalta perille: Kävele junaradan alittavan tunnelin eteläpäähän (kauppakeskuksen sisäänkäyntiä kohti). Käänny Sellon kauppakeskuksen sisäänkäynnin edestä vasemmalle (ei siis kauppakeskukseen sisään) ja kävele luiskaa pitkin ylös. Luiskan jälkeen käänny vasemmalle, jolloin tulet Ratsukujalle. Kävele Ratsukujan päähän. Rappukäytävän 9 C sisäänkäynti on Nordean konttorin oikealla puolella.

LASKUTUSOSOITE

Ensisijaisesti verkkolaskut:

  • operaattori: Apix Messaging Oy (003723327487)
  • verkkolaskuosoite: 003707142984

Paperilaskut:

Fyteko Oy/Pilatesstudio Hetki, Leppävaarankatu 9 C, 02600 Espoo

Valikko