Satu Huttunen

Satu Huttunen

Liikunnanohjaaja, pilatesohjaaja

Sähköposti: satu.huttunen@pilateshetki.fi

Olen Satu Huttunen, liikunnanohjaaja Helsingistä. Olen aina pitänyt liikunnasta. Lapsuus- ja nuoruusiän harrastuksiini kuuluivat baletti ja sulkapallo. Myöhemmin teini-iässä ajauduin aerobic-tunneille, ensin jumppaamaan ja melko pian jo ohjaamaan. Ryhmäliikuntaa olen ohjannut aluksi muiden töiden ohella vuodesta 1995. Minulla on kaupallisen alan peruskoulutus. Vaikka pidän asiakaspalvelutehtävistä, ei istumatyö kuitenkaan ollut minua varten ja kouluttauduinkin uudelleen oppisopimuskoulutuksella liikuntaneuvojaksi.

Tämän lisäksi olen vuosien saatossa suorittanut useita lyhyempiä liikunta- ja hyvinvointialan koulutuskokonaisuuksia, kuten Fisaf Personal Trainer -koulutuksen vuonna 2005 sekä pilatesohjaajakoulutuksen vuosina 2008 (Sportius Pilates 1-level) ja 2009 (täydenysosa 2-level). Tuorein suorittamani koulutuskokonaisuus on Nordic Health Academyn ACE Personal Trainer -koulutus, jonka sain valmiiksi vuonna 2019. ACE Personal Trainer on kansainvälisesti arvostetuin personal trainer-sertifikaatti.

Päätoimisesti liikunta-alalla olen työskennellyt vuodesta 2005. Olen työskennellyt ja työskentelen edelleen ryhmäliikunnanohjaajana useassa liikuntaseurassa ja -keskuksessa sekä kansalaisopistossa. Toimin liikunnanohjaustehtävissä myös työpaikkaliikunnan parissa. Lisäksi olen vapaaehtoistyönä jo vuosien ajan toiminut mukana Kannelmäen Voimistelijat ry:n aikuisten liikunnan tiimissä.

Pilatesstudio Hetkessä  pienryhmä- ja yksilöohjaustehtävissä pääsen ryhmäliikuntaa paremmin vastaamaan asiakkaan yksilöllisiin toiveisiin ja tarpeisiin.

Liikunnan ohella tärkeintä elämässäni on perhe, muut läheiset ihmiset ja ystävät. Vapaa-aikani kuluu liikkuessa, koiran kanssa touhutessa, mökkeillessä sekä vanhaa omakotitaloa ja pihaa kunnostaessa. Pidän myös lukemisesta, jolle tosin aikaa jää harmittavan vähän.

Valikko