Hyvinvointivalmennus

Kaipaatko tukea ja apua vireystilan säätelyyn, keskushermoston rauhoittamiseen, levon ja kuormituksen rytmittämiseen, välttämiskäyttäytymisen purkamiseen, elintapojen muuttamiseen, elämänhallintaan tai muutoin hyvinvoinnin lisäämiseen?

Lämpimästi tervetuloa hyvinvointivalmennukseen!

Pilates- ja hyvinvointistudio Hetken toinen omistaja Kati Kauravaara on koulutukseltaan liikuntatieteen tohtori ja sosiaalityöntekijä. Hän on perehtynyt erityisesti elintapojen muuttamiseen, liikkumisen aloittamiseen ja hyvinvoinnin tukemiseen. Kati käyttää hyvinvointivalmennuksessaan myötätuntokeskeisen terapian työkaluja sekä hyväksymis- ja omistautumisterapian työkaluja, joiden käyttöön hän myös kouluttaa sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. Työssään HUSin nettiterapeuttina ja HUSin Toiminnallisten häiriöiden poliklinikalla Kati kuntouttaa toiminnallisista häiriöistä kärsiviä henkilöitä, mutta hänen yksityisesti tarjoama hyvinvointivalmennus Pilates- ja hyvinvointistudio Hetkessä ei ole terveydenhuollon toimintaa.

Hyvinvointivalmennuksen hinnat (sis. alv 24 %) ovat seuraavat:

  • Ensikäynti (90 min.): 140 €
  • Kertakäynti (60 min.): 95 €
  • 5 x 60 min. (etukäteen ostettuna): 450 €
  • 10 x 60 min. (etukäteen ostettuna): 850 €

Perumisehdot hyvinvointivalmennusvarauksiin: Mikäli joudut perumaan varauksesi, voit tehdä sen maksutta 24 tuntia ennen varauksen alkamista. Peruminen tapahtuu joko kalenterin kautta tai ottamalla yhteyttä pilates- ja hyvinvointistudiolle. Laskutamme perumattoman varauksen ja myöhässä tulleen perumisen kertahinnalla tai vähentämällä sarjakortista käynnin. Arvostamme kuitenkin, mikäli perut ajan myös myöhässä.

Voit varata aikasi laittamalla sähköpostia Katille: kati.kauravaara@pilateshetki.fi tai soittamalla hänelle numeroon 050 5836802. Voit laittaa em. numeroon myös tekstiviestin tai WhatsApp-viestin.