Juha Koistinen

Sertifioitu urheilufysioterapeutti, OMT, Personal Trainer, Pilatesohjaaja

Olen työskennellyt fysioterapeuttina tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen ja niiden ehkäisyn parissa yli 30 vuoden ajan eri rooleissa: kuntouttajana, konsultoivana fysioterapeuttina, vastaavana fysioterapeuttina eri klinikoilla ja kehitysjohtajana kansainväliseen levitykseen menevien kuntoutuskonseptien parissa. Lisäksi olen toiminut kouluttajana muun muassa Suomen Urheilufysioterapeuttien kursseilla ja tuntiopettajana ammattikorkeakouluissa sekä päätoimittajana kahdessa kuntoutusalan kirjassa.

Tällä hetkellä työskentelen Pääkaupunkiseudun Urheiluakatemiassa Urheassa ja Olympiavalmennuskeskus Helsingissä Mäkelänrinteessä sekä Fysios Leppävaarassa Espoossa.

VARAA AIKA FYSIOS LEPPÄVAARAAN

Lisäksi ohjaan pilatestunteja Pilatesstudio Hetkessä Leppävaarassa.

VARAA AIKA PILATESRYHMÄÄN
VARAA AIKA YKSILÖPILATEKSEEN

Kokemuksia

Ulkomailla urheillessani olen tottunut, että urheilufysioterapeutti on jokapäiväisessä toiminnassa mukana. Monen vuoden kokemuksellani Juhalla on huikea tietämys kropasta ja sen toiminnasta sekä laajemmin harjoittelusta. Fysioterapian saralla Juhalla on paljon asiantuntemusta annettavana valmentautumiseen, vammojen ehkäisyyn ja kuntoutukseen.

Riikka Lehtonen
Beach volley-ammattilainen

Todella sitkeä akilles- ja kantapäävaiva parantui noin kolmen kuukauden jälkeen pohjallisten käyttöönotosta ja aktiivisesta rasituksen lisäämisestä. Poika on harjoitellut jo kovaa juoksua ja käynyt pelaamassa jo jalkapallopelejä. Kovaa rasitusta siis, mutta ilman kipuja. Käytännössä ennuste toteutui hienosti. Kiitos paljon asiantuntevasta avusta!

Kasvuikäinen jalkapalloileva poika ja hänen isänsä
Palautetta tukipohjallisista ja kuntoutuksesta 9-2016

Laitan vielä näin sähköpostilla kiitokset jaksosta. Tuntui, että olin osaavissa käsissä! Kuten jo sanoinkin, itselleni oli tosi tärkeää saada myös vastauksia kysymyksiin, hienoa, että jaksoit avata myös sitä puolta.

Fysioterapia-asiakas
Niskavaivasta kärsinyt asiakas hoidon kokonaisvaltaisuudesta 1-2019

Avasin kisakauden paremmalla tuloksella kuin viime vuoden kauden avauksessa eli ihan onnistuneesti on polvi kuntoutunut! 🙂

Heittolajin urheilija
Polvileikkauksen jälkeisestä kuntoutuksesta 2019

Jotain tehtiin oikein viime kerralla. Vasemman lonkan liikerata on tänään täysin vapaa ojennuksessa ja lähes vapaa sivulle kierrossa. Eipä ole ollut aikoihin. Kannattaa iloita kun kerrankin on aihetta!

Aktiivikuntoilija
Yksittäisen fysioterapian ohjauskäynnin tuloksista 9-2018

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Valikko